Termeni si conditii

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii va aducem la cunostinta faptul ca drepturilor va sunt  garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.  Va sunt garantate: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a acestora.

Returnarea prodsuselor:

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala se poate face in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului si este aplicabila persoanelor fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 130/2000. Clientul trebuie sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului conform (OG 130/2000 Art 4  lit. b). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu ambalajul intact si sigilate. Cheltuielile directe de returnare a produselor refuzate vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii si numai prin mandat postal.

*Informaţiile furnizate de BIOnatura.ro pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter pur informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare, va recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

BIOnatura.ro poate a face orice fel de modificari in structura site-ului sau a continutului acestuia  fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.