Cum cumpar?

Plasarea comenzilor 

Pasii ce urmeaza sunt intuibili si usor de urmat: pentru a lansa o comanda, prima data, utilizatorul trebuie sa-si creeze cont si sa foloseasca o adresa de e-mail valida, la comezile urmatoare se utilizeza contul creat anterior.

Returnarea prodsuselor:

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala se poate face in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 130/2000. Consumatorul trebuie sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului conform (OG 130/2000 Art 4 (1) lit. b). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Cheltuielile directe de returnare a produselor refuzate vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii si numai prin mandat postal.

BIOnatura.ro poate a face orice fel de modificari in structura site-ului sau a continutului acestuia  fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.